HTML

FLYVIKWORLD

A film elsősorban szórakoztasson, vizsgáztassa az agyat, de minden pillanatban azzal az egyértelmű szabályhoz ragaszkodva, hogy a néző elégedetten álljon fel a székből a megtekintés után. A cikkekben szereplő előzetesek, zenei aláfestések, melyek nem a szerző szellemi terméke és a filmplakátok jogtulajdonosai az eredeti forgalmazók, gyártók, míg az oldalon megtalálható írások és dalok szerzői jogai a cikk írójának tulajdonában vannak.

Friss topikok

  • kola18: Köszönöm a figyelem felhívást. Nekem nagyon tetszett a film, annak ellenére, hogy tényleg sok mind... (2013.09.16. 01:11) Emperor (2012)
  • kibord: Gratulálok! :) (2012.04.06. 17:13) Blogok között...
  • kibord: Te szegény :( Írtam mailt. (2012.03.22. 16:40) Szívügy (2012)
  • Speeh: Kibord: köszi! Vagyok most már. :-) (2012.03.14. 10:50) Hugo (2011)
  • terasz9: Tesó, nekem az tetszett ebben a filmben, hogy egyik szereplő sem eredendően jó vagy rossz. A másf... (2012.01.16. 17:40) Rise of the Planet of the Apes (2011)

GAMEZ

The Killing Season 3

Speeh 2013.08.22. 18:38

The-Killing-Key-Art.jpgEgyéb teendők után vissza a bloghoz. Mivel mással is kezdhetném, mint a mostani kedvenccel (Season 1-2-ről itt). Az első két évad nagyon zúzott, nagyon  hatott, fájt is, hogy vége, de megtalálták a gyilkost, így nem nagyon számítottam rá, hogy folytatódik. Az AMC sem. Elkaszálták, aztán jöttek a rajongók és nem volt mit tenni, kellett egy újabb évad az esős Seattleben. Linden és Holder így aztán újra összeálltak, hogy egy sorozatgyilkos nyomába eredjenek. Elkezdődött egy újabb hajsza, de a dramaturgia most megváltozott. Nem egy már megtörtént gyilkosság tettesét kell elkapniuk, hanem egy olyan embert, aki nem rémül meg attól, hogy a rendőrség nyomoz. Ő folytatja a gyilkolást. Persze a rendőrség tehetetlen, mert van egy gyilkosságuk, amely annyira kegyetlen, hogy gyomorral is nehéz bírni. Kell hát valaki, aki megoldja. Innen indul az újabb Linden szál. Amit pedig ő talál, az még inkább felkorbácsolja a kedélyeket.
Nagyon féltem, hogy mennyire lesz erőltetett a folytatás, hogyan hozzák vissza Lindent a rendőrséghez, mennyire marad Holder...Holder. Minden tökéletes volt, egészen a lezárásig. Hibátlan volt a hangulatteremtés, a cliffhangerek működtek, az új karakterek is ütöttek. Egy jó tanács viszont: az első két epizód még elég lassú, kesze-kusza, de aztán beindul. Szóval kitartás.
Akik követték az első két évadot, ne lepődjenek meg, lesznek visszautalások, és bizonyos ott látott, akkor még jelentéktelen információk most előtérbe kerülnek. Figyelni kell és éppen ezért jó. Intelligencia kell hozzá, hogy az apró részeket együtt rakd össze a nyomozókkal, hogy aztán te is meglepődj.
A sorozat sajátja, hogy elindít egy úton, aztán csavar az egészen és megint ott állsz, hogy nem jött be a sejtésed. Persze, aki végignézte az első két szezont, tudja, hogy a legutolsó percig kell várni a megoldásra. ahogy itt is, még akkor is, ha már azt hinnéd...de nem. Meglepő lesz, még akkor is, ha már edzett vagy.
Mint az előbb említettem, magával ragadott, de a lezárás egy sorozatokat igen kedvelő embernek azért kegyetlen.
Ezen tény ellenére simán 8/10. Kell egy negyedik évad. Le kell zárni, mert van mit. 
Most nem szúrom ki a szemetek egy season trailerrel. Egy 4 perces inside special talán többeknek felkelti az érdeklődését.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flyvikworld.blog.hu/api/trackback/id/tr835471568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása