HTML

FLYVIKWORLD

A film elsősorban szórakoztasson, vizsgáztassa az agyat, de minden pillanatban azzal az egyértelmű szabályhoz ragaszkodva, hogy a néző elégedetten álljon fel a székből a megtekintés után. A cikkekben szereplő előzetesek, zenei aláfestések, melyek nem a szerző szellemi terméke és a filmplakátok jogtulajdonosai az eredeti forgalmazók, gyártók, míg az oldalon megtalálható írások és dalok szerzői jogai a cikk írójának tulajdonában vannak.

Friss topikok

  • kola18: Köszönöm a figyelem felhívást. Nekem nagyon tetszett a film, annak ellenére, hogy tényleg sok mind... (2013.09.16. 01:11) Emperor (2012)
  • kibord: Gratulálok! :) (2012.04.06. 17:13) Blogok között...
  • kibord: Te szegény :( Írtam mailt. (2012.03.22. 16:40) Szívügy (2012)
  • Speeh: Kibord: köszi! Vagyok most már. :-) (2012.03.14. 10:50) Hugo (2011)
  • terasz9: Tesó, nekem az tetszett ebben a filmben, hogy egyik szereplő sem eredendően jó vagy rossz. A másf... (2012.01.16. 17:40) Rise of the Planet of the Apes (2011)

GAMEZ

Ice Age - Continental Drift (2012)

Speeh 2012.07.11. 13:39

iacd.jpgValahol mindig is sejtettük, hogyha egy üzlet beindul, nem lesz megállás. Az Ice Age alkotógárdája nem is tétlenkedett, megnézték az eddigi számokat, osztottak-szoroztak, mennyibe fájna a negyedik kaland és végül nekiláttak. Az előzetes alapján nekem kicsit felfoghatatlan volt, hogyan kerülnek kalózok a történetbe, de aztán...
Szóval Sidék a (motkány által teremtett?) kontinensek vándorlásának esnek áldozatul, a csapat kettészakad és kedvenc lajhárunk egy rokona is a csordához csapódik. A kalandok során egy kalózbanda keresztezi útjukat, amelynek vezetője a kellően gonoszan vicces és kellően ocsmányul ronda Beles kapitány, aki mindent feláldoz azért, hogy Diegot és a többieket inkább ne lássuk a lehetőség szerinti ötödik részben. Persze meséről van szó, így a kötelező poénok, eltúlzott akciók mind mind beleférnek a sztoriba, amely olyan magas technikai színvonalon lett tálalva, hogy csak ámultam a moziban. 3D-ben sikerült megtekintenem, ami bizonyos szempontból hozzátett az élményhez, de be kell valljam, nem nekem való ez az élmény. Elfáradtak a szemeim, fájt a fejem egy ideig, de ez mit sem von le az alkotók érdeméből. Már csak azért sem, mert ez a rész jobban is sikerült az előzőnél. A kedves hangnem a háttérbe szorult, míg a humor előtérbe került, az akciók szenzációsak és az új karakterek is simán közönség kedvenccé válhatnak. Több szót írni erről a filmről nem érdemes, mert ugyan beszélhetnénk az alakításokról, a dramaturgiáról, de nem érdemes. Ez persze vicc volt, hiszen minden szép és jó, csak már nekem kicsit sok Sid-ékből. Ami viszont örömteli hír, hogy a motkány többször szerepel, egy plusz szereplő humorbombaként turbózza fel a filmet és a 3D-s vetítés előtt Maggie Simpson kalandjait is megnézhetjük egy rövidfilmben, szintén 3D-ben, ami annyira aranyos, hogy a moziközönség vagy 3/4-e felsóhajtott, jelezvén nagyon tetszésüket.
Nálam 7/10 és várom az ötleteket, hogy miként tudják majd az ötödik részt megtölteni mindenféle földi jóval. Már ha lesz egyáltalán. 

FIGYELD:
- Sid nagymamájának minden egyes mondata
- A motkány megjelenései
- A kalózbanda tagjai

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flyvikworld.blog.hu/api/trackback/id/tr814644479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása