HTML

FLYVIKWORLD

A film elsősorban szórakoztasson, vizsgáztassa az agyat, de minden pillanatban azzal az egyértelmű szabályhoz ragaszkodva, hogy a néző elégedetten álljon fel a székből a megtekintés után. A cikkekben szereplő előzetesek, zenei aláfestések, melyek nem a szerző szellemi terméke és a filmplakátok jogtulajdonosai az eredeti forgalmazók, gyártók, míg az oldalon megtalálható írások és dalok szerzői jogai a cikk írójának tulajdonában vannak.

Friss topikok

  • kola18: Köszönöm a figyelem felhívást. Nekem nagyon tetszett a film, annak ellenére, hogy tényleg sok mind... (2013.09.16. 01:11) Emperor (2012)
  • kibord: Gratulálok! :) (2012.04.06. 17:13) Blogok között...
  • kibord: Te szegény :( Írtam mailt. (2012.03.22. 16:40) Szívügy (2012)
  • Speeh: Kibord: köszi! Vagyok most már. :-) (2012.03.14. 10:50) Hugo (2011)
  • terasz9: Tesó, nekem az tetszett ebben a filmben, hogy egyik szereplő sem eredendően jó vagy rossz. A másf... (2012.01.16. 17:40) Rise of the Planet of the Apes (2011)

GAMEZ

Zookeeper (2011)

Speeh 2011.10.19. 10:18

Minden egyes vígjátékszínészt egyszer elér a végzete, ami a könnyed, állatos filmek felé sodorja. Így van ezzel Kevin James is, aki sokáig "csak" a King of Queens sikersorozat Dougjaként gondolta beteljesedni karrierjét, de a Hitch szerelmes balekjának szerepéért hajlandó volt megváltoztatni döntését. Ezzel pedig elindult a vásznas karrier is. Olyannyira, hogy jelen alkotásban nemcsak a főszerepet vállalta magára, de producerként és társíróként is beszállt a projektbe.
Griffin, az állatkert legjobb gondozója odavan egy nőért, akit nagyon meg akar szerezni, de nem tud, így az állatok segítenek neki a hódításban. Természetesen az állatok emberi hangon kommunikálnak emberünkkel, de azt a klisét, hogy csak ő érti őket, nem használták, inkább azt magyarázták meg, hogy miért nem szólaltak meg eddig. Amellett, hogy ezt ügyesen oldották meg az ötletgazdák, mégsem köszön vissza a maximalizmus a filmből. A jelenetek összecsapottak, a színészek ripacskodnak, a dialógusok tele vannak közhelyekkel, a product placement az arcunkba vág. Ám valamiért mégsem egy kínszenvedés. Talán a néha jól eltalált poénok miatt, vagy a kellően túljátszott szcénák teszik elfogadhatóvá a filmet és azért, mert Girffinnek drukkolunk. Én szinkronnal láttam a filmet, pedig biztosan feljebb nyomta volna nálam a pontszámot, ha az eredeti hangokkal lett volna alkalmam végigülni ezt a másfél órát, mert hogy többek között Adam Sandler, Cher, Nick Nolte, Sylvester Stallone, John Favreau, Judd Apatow adták a hangjukat az állatoknak, ami nem kis szó.

"When did you learn our language?"
"Well, we always new the human language but there was nothing to say."

Aranyos film, aranyos állatokkal, aranyos, de kiszámítható történettel és minden olyannal, amit szerethető egy filmben. Egyedül a megvalósítás az, és ez a legfontosabb, ami nem sikerült. Már a forgatókönyv sem lehetett annyira ütős, mert, ha ez a legjobb, amit kihoztak belőle, akkor képzelem, milyen lehetett az első változat.
Nálam 4/10 és egyszer elég volt, bármennyire is elmosolyogtam magam, inkább a Hitch még egyszer.

FIGYELD:

- Mennyire ciki a lánykérés
- A medvék hódítani tanítanak
- A Friday'sben lehet a legjobbat bulizni


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flyvikworld.blog.hu/api/trackback/id/tr643313909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása